Rogar 2016

Naši přátelé ze skupiny Midgard pořádají každoročně bitvu v Brdečným u Neveklova, která se zove Rogar. Letos to byl vskutku božský víkend, ale o tom až později.

Akce se pravidelně účastní skupiny nejen z Čech a Moravy, ale cestu váží i skupiny z Německa a Slovenska. Moc dobře vědí, jaká je Rogar příjemná záležitost.

Bitva na pokračování vypráví životní příběh bojovníka jménem Rogar, který vzpomíná na svůj život, který byl plný touhy po dobývání měst a žen a touhy po bohatství a poznání. A také byl plný nečekaných setkání. Protože letos požádali Rogara o pomoc samotní bohové. Rogar jim tuto čest samozřejmě neodmítl. A potkal nejen paní záhrobí Bohyni Hel, lstivého Lokiho, ale i samotného Odina a Frigg. Protože ovšem bohové při řešení svých problémů nespoléhali pouze na smrtelníky, měl Rogar tu čest stanout v bitevní vřavě po boku boha Thora.

Bitvu a prohlídka tábora, které jsou každoročně divácky velmi kladně přijaty, a koneckonců i na zdar příštích ročníků, jsme hojně zapili u večerních ohňů pivem a medovinou.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *